Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatbu před narozením prvního potomka Nicole Volfová a Petr Nedvěd určitě nestihnou. Modelka má bývalému hokejistovi za pár týdnů porodit holčičku Naomi.

Dvojice prý nic nechtěla uspěchat. „Nechtěli jsme to šít horkou jehlou. Ve finále by si to v těhotenství neužila Nikča, a ani já. Kdyby se svatba konala hned po porodu, tak by z toho neměla nic zase Naomi. Se svatbou tedy počkáme,“ říká Nedvěd.

Sympatický hokejový útočník má teď jiné priority. „Svatba teď pro nás není to nejdůležitější. Nejdůležitější je pro nás Naomi. Rádi bychom i ji pak zapojili, takže k tomu dojde nejdřív za tři čtyři roky,“ popisuje bývalý profesionální hokejista svou zidealizovanou představu o druhé svatbě.

Ta první se uskutečnila ve velkém stylu v Katedrále sv. Víta na Pražském hradě v roce 2004, kdy si hokejový útočník bral supermodelku Veroniku Vařekovou. K rozvodu došlo o dva roky později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám