Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se Petr Nedvěd velmi těší na roli otce, není pochyb. Už v průběhu těhotenství zveřejňovala jeho partnerka Nicole Volfová na sociálních sítích momentky z průběhu těhotenství, kdy bylo zřejmé, že se bývalý hokejový útočník nemůže miminka dočkat.

„Aby člověk nebyl ve čtyřiceti osmi letech připravený,“ říká Nedvěd. Ten má za sebou hvězdnou hokejovou kariéru v NHL. A stejně jako Jaromír Jágr, odkládal potomstvo na neurčito, což se brzy změní. Nedvěd si je vědom toho, že v době, kdy byl na vrcholu, by se nemohl věnovat rodině tak, jak by si představoval.

„Dal jsem si na čas a jsem za to rád. Budu se moct holčičce i svojí partnerce Nicole věnovat na sto procent. V NHL to bylo časově náročné a pracovní zápřah tam byl obrovský,“ řekl Super.cz Petr a jedním dechem dodal: „Co si budeme povídat. Asi by bylo divné, kdybych v osmačtyřiceti letech přemýšlel stejně jako ve dvaceti. I když si někdy připadám jako teenager, ne tedy vzhledově. (smích). Ale přece jen se dnes na svět koukám jinýma očima.“

Petr Nedvěd byl už v minulosti jednou ženatý, a to se supermodelkou Veronikou Vařekovou, kterou si bral v roce 2004 a o dva roky později se rozvedli. Následně prožil několik vztahů. Několikrát se dal dohromady a opět rozešel s kontroverzní kráskou Veronikou Kovaříkovou. Až s mladičkou modelkou Nicole Volfovou našel ten správný vnitřní klid a založil s ní rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám