Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už mnoho let pendluje Petr Nedvěd mezi svými dvěma domovy. Bývalý úspěšný hokejista NHL a nynější generální manažer hokejové reprezentace vlastní luxusní byt s výhledem na oceán v Miami a nedávno se přestěhoval do luxusního bytu v rezidenci na Smetanově nábřeží, odkud se dívá na Karlův most.

Vzhledem k tomu, že jeho partnerka Nicole bude už za pár týdnů rodit, je jasné, že jejich dcera Naomi přijde na svět v Česku. „I kdybych teoreticky mohla odcestovat, tak bych neletěla. S bříškem bych měla strach,“ uvedla modelka.

„Debatu nad tím, zda rodit v Americe, jsme vedli asi dvacet vteřin a já jsem ji hned zamítl,“ nechal se slyšet Petr, který se v tomto ročním období v Americe záměrně neobjevuje. „V prosinci nebo v lednu je tam příjemně. Teď tam panují vysoké teploty a vlhkost. Teď v létě je to pro nás mnohem příjemnější tady. Nebyl to ale hlavní důvod. Chtěli jsme rodit doma, aby naši rodiče měli možnost být s miminkem v kontaktu. Po porodu bychom museli čekat minimálně pět měsíců, než bychom mohli cestovat takovou dálku přes velkou louži,“ dodal Nedvěd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám