Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) ztvární v připravovaném muzikálu Robinson Crusoe titulní roli. A je pravděpodobné, že konkrétně s jeho kostýmy nebude mít výtvarník ani švadleny moc práce. Na opuštěném ostrově zřejmě Dan moc oblečený nebude.

"Za sebe můžu říct, že nebudu svlečený, ale je to spíš otázka na kostýmního výtvarníka. Já zatím vůbec nevím. Kdyby bylo na mně, měl by Crusoe kožešinovou vestu, kterou si třeba spíchne z ulovenýho zvířete," směje se Hůlka.

Momentálně je ve formě, hubnout drastickými dietami rozhodně neplánuje. "Jím daleko zdravěji, moje manželka vaří zdravou kuchyni. Podařilo se jí zbořit obecný názor, že co je zdravé, není dobré. Vaří výborná jídla, která mi chutnají. Možná to v tom hraje roli. Navíc když má člověk malý dítě, hubne samovolně. Je kolem něj spousta běhání. A taky mladou manželku. Všechny pohybové aktivity tomu pomáhají," usmívá se.

Před jedenácti lety výrazně zhubnul kvůli muzikálu Dracula. "Bylo to 26 kilo. A pak jsem dostal zánět slinivky. Od té doby na diety kašlu," dodal Hůlka na konkurzu na muzikál Robinson, kde se vybírali další herci a zpěváci.

Premiéra muzikálu Robinson Crusoe je naplánována na 12.11. v Divadle Na Maninách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám