Hlavní obsah
Článek

Říká se, že peníze jsou kořenem všeho zla. Někdy dokáže honba za obohacením zpřetrhat i mezilidské vztahy. O tom se přesvědčí největší taktik tohoto týdne v pořadu Prostřeno! Lukáš (25), který se rozhodl své soupeře za každou cenu hodnotit nejnižšími body.

Některým začalo být jeho chování podezřelé už v průběhu týdne. „Na úvod jsi řekl, že vaření není tvůj velký koníček, takže mi na to odpověz, proč jsi se přihlásil,“ ptá se Lukáše jeho soupeř.

„Vaření není úplně můj koníček, jako že bych denně stál u plotny, to nedělám. Chtěl bych poznat nějaké nové lidi, zkusit si všechno kolem, co se jakoby kolem nás děje. Budu rád, když zůstaneme takhle dobrý kolektiv a uvidíme,“ dušoval se taktik Lukáš, který na svůj nový kolektiv ušil pořádnou boudu.

Během svého vaření štábu přiznal, že si jde tvrdě za výhrou. „Teď do toho šlapu trochu víc, protože je to 60 tisíc. Doufám, že mě nikdo neprokoukne, že hrajeme tuhle hru.“

Na závěr celého týdne si pětice soutěžících nalije čistého vína a Lukáš chtě nechtě musí s pravdou ven. „Nejmíň bodů jsem dal jeden, nejvíc dva,“ přiznává. „Hele neštve tě to třeba teď, když vidíš, jaká jsme docela fajn parta?,“ pouští se s mladíkem do konfrontace jeho soupeřka.

Jestli taktik Lukáš uzná vlastní chybu se můžete podívat ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám