Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už na začátku roku Rebel Wilson (40) přiznala, že se snaží zhubnout a dostat do formy. Australská herečka proslula díky rolím, které byly přímo spjaty s její váhou. Slávu jí vynesla role Tlusté Amy v sérii Ladíme! Nebyla náhoda, že Rebel dostávala pouze role baculek. Ve skutečnosti jí totiž platili velké množství peněz, aby zůstala obézní. Nakonec se ale rozhodla, že je pro ni její zdraví přednější.

„Není to tak, že bych chtěla zhubnout, protože se chci dostat na vysněnou váhu. Je to spíš o psychice. Snažím se vypořádat s tím, proč jsem se přejídala. Měla jsem práci, kde mi platili za to, abych tloustla. To s vaší psychikou hodně zamává,“ rozpovídala se v rozhovoru pro The Sun.

Začátkem roku fanouškům na sociálních sítích sdělila, že pro ni 2020 bude rokem zdraví. Zatím Wilson shodila 18 kilogramů a vypadá skvěle. A i nadále pokračuje ve cvičení a zdravé stravě. Rozhodně se ale nebojí, že by kvůli hubnutí přišla o pracovní příležitosti.

Zatímco promuje novou show LOL: Last One Laughing, přiznala, že má občas potíže s potlačením přejídání. Obzvlášť, když je ve stresu. „Nepracuji jenom na své fyzičce, ale i na emoční stránce. Jsem tak trochu emocionální jedlík, takže pracuji se svou myslí. Zatím to jde dobře. Doufejme, že ke konci pandemie koronaviru budu mít vysekané svaly,“ nechala se slyšet v australské rádiové show Fitzy and Wippa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám