Hlavní obsah
Článek

Herec Alec Baldwin (53) prý už nikdy nevyužije služeb společnosti American Airlines. Dovolil si protestovat proti pilotovu hrubému chování a byl z paluby vyhozen. Členovi posádky vadilo, že Alec hraje na palubě na svém iPadu Words With Friends. Hollywoodská hvězda se ohradila, že letoun ještě ani neodjel od nástupní brány a že by přístroj před startem vypnul. Pilot ho vyhodil z paluby za nevhodné chování.

„Letová obsluha z American Airlines mě vyhodila z paluby, protože jsem si hrál Words With Friends, když jsme čekali u brány. Letadlo ještě nebylo v pohybu. Není divu, že American Airlines bankrotují,“ napsal Baldwin na svém Twitteru.

List New York Daily Post cituje jistého Granta Cardoneho, který seděl nedaleko od Aleca. „Zeptal jsem se, proč ho vyhodili, bylo to pro hrubé a urážlivé chování k letové posádce. Dnes už se tak nemůžete chovat, je jedno, kdo jste, nemůžete si stěžovat na nic. Musíte být milejší, než jsou oni k vám. Nemusel udělat hodně, aby ty lidi rozdráždil,“ cituje deník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám