Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dojde na rozhovor s Jakubem Kohákem (49), jeden nikdy neví, jak to celé dopadne. Oblíbený herec a bavič, u kterého se často zapomíná, že je i skvělým režisérem televizních reklam, rád vtipkuje, odskakuje od tématu a potrpí si na slovní hříčky, což předvedl i během našeho povídání.

Na slavnostním otevření nového pool baru v pražském aquaparku zvolil místo obyčejných plavek surfařský outfit a společnost mu dělala sexy Eliška Bučková (34). Jeho životní partnerka Barbora ho do společnosti příliš často nedoprovází.

„Ona se zříká společnosti, nemá ráda publicitu, je ráda v ústraní a vůbec nemá ráda moje producírování. Je to takhle v pořádku a je to tak, jak má být, sláva hurá,“ řekl Jakub, který má s přítelkyní dva syny Jana (9) a Wolfganga (4). Svatbu ani dalšího potomka zatím neplánují. „Nejsme sezdáni, nemáme kroužek. Svatba je drahá, šetřím na ni. Kdyby mi někdo chtěl zaplatit svatbu, to by bylo.“

Když padla otázka na ženskou krásu a jeho preference, dalo se očekávat, že odpověď bude opět stát za to. „Vizáž u žen mě nezajímá, důležité je, aby byla povolná, měla dost peněz a nebyla náročná. Ideálně, že bych ji třeba nikdy neviděl, to by se mi líbilo,“ odvětil s humorem sobě vlastním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám