Hlavní obsah
Článek

Michelle Williams se podle amerického US Weekly a jeho podcastu Hot Hollywood stala dvojnásobnou matkou. Zda se s manželem Thomasem Kailem dočkali holčičky, nebo kluka, nezaznělo. Prvního potomka, dnes čtrnáctiletou dceru Matildu, má herečka ze vztahu s tragicky zesnulým Heathem Ledgerem.

Williams se k privátním záležitostem nevyjadřuje, a to ani když už jsou evidentní. Nepotvrdila vztah s nynějším partnerem, ani těhotenství. Fanoušci se tak střípky z jejího života dozvídají z médií. „Jsou velmi šťastní, že čekají miminko. A do té doby by se rádi vzali,“ citoval údajný zdroj US Weekly v článku o těhotenství Michelle.

O zásnubách s Kailem informoval koncem loňského roku magazín People, který na obálce otiskl pár vedoucí se za ruce. Na té hereččině se leskl velký diamant.

Před režisérem Kailem byla Williams provdaná za muzikanta Phila Elveruma, manželství jim však nevydrželo ani rok. Se zmíněným Ledgerem byla ve vztahu mezi lety 2004 a 2007. Rozešli se několik měsíců předtím, než herec tragicky zemřel po zkombinování léků na spaní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám