Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) je už skoro rok šťastnou maminkou syna Sanela, kterého vychovává s manželem Rytmusem (47).

Půvabná Jasmina je samozřejmě ráda, že jim syna sem tam pohlídá i její maminka. Babičku Sanela teď moderátorka ukázala i svým fanouškům. Vybrala si k tomu fotku, kde sympatická dáma pózuje vedle svého zetě Rytmuse, jenž v náručí drží malého Sanela.

Jasmina prostřednictvím této krásné vzpomínky popřála mamince k narozeninám. Ta se stala babičkou i díky Jasminině sestře Alexandře, jež také přivedla na svět potomka.

„Doufám, že jsme ti s Alexandrou připravily krásný rok tím, že jsme ti darovaly ty dva, a ještě si nám je nemusela odnosit. Věřím, že budeme schopny ti dělat krásné i všechny další roky, aby si byla přesně tak moc šťastná jako nás děláš šťastné odjakživa ty, milujeme tě mami,“ vzkázala Alagič mámě, jež byla krásným vzkazem dojata a hned Jasmině na Instagramu děkovala.

„Děkuji moji milovaní za přání, za vaši lásku, za radost, kterou mi děláte a za ty dva úžasné chlapce, bez kterých si neumím ani den představit, miluji vás,“ rozněžnila se sympatická maminka populární slovenské moderátorky.

Reklama

Další články

Načítám