Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří tatínkové svým partnerkám v očekávání věnují jako porodné symbolický řetízek nebo prstýnek. Slavný fotbalista Tomáš Řepka je praktičtější muž a tak Vlaďku Erbovou obdaroval zbrusu novým luxusním vozem Porsche Cayenne.

Modelka se tak raduje z bílého žihadla v plné výbavě. Pořizovací cena vozidla, ve kterém si mimo jiné vozí svá slavná pozadí Leoš Mareš, nebo Pepa Vojtek, se může vyšplhat přes dva milióny korun. „Moje staré auto už nebylo vyhovující. Tomáš měl o nás strach a tak koupil bezpečnější vůz,“ vysvětlovala těhotná modelka. Ve vozovém parku slavného páru tak došlo k jednoduché výměně. S Vlaďčiným starším bavorákem X5 nyní Tomáš jezdí na ryby.

Těhotná modelka si zase zvyká na jízdu v novém Porsche, ve kterém bude už za tři měsíce přepravovat  kočárek a novorozeného syna. „Jsme rodina a tak kdokoli z nás může používat kterékoli auto. Je pravda, že mě ale Tomáš raději vidí v novém voze,“ říká modelka.  „Lidé, kteří k nám přijedou na návštěvu se smějou. Před naším domem totiž stojí dvě bílé SUV,“ usmívá se Erbová.

Reklama

Další články

Načítám