Hlavní obsah
Článek

V SuperStar to začínajícímu zpěvákovi Timoteji Májskemu (22) nevyšlo, ale štěstí se na něj přeci jen usmálo. Teď už záleží, jestli chytí příležitost za pačesy a splní si svůj „americký sen“ .

Pohledný slovenský zpěvák byl pro porotu i diváky SuperStar vcelku kontroverzním soutěžícím. Někteří ho pro jeho hlas zbožňovali, jiným přišel afektovaný, namyšlený a drsného porotce Paľa Haberu jedno z jeho vystoupení tak namíchlo, že zpěvákovi do očí řekl, že se mu z jeho výkonu a tanečků na jevišti chce blít.

Habera v SuperStar sepsul soutěžícího.

Přesto, že Timotej v pěvecké show nepochodil, na hudbu nezanevřel. Nyní má o důvod víc nevzdat se: jeho originální hlas mu pochválila zahraniční hvězda, DJ a producent Kygo.

„Kygo mi z ničeho nic lajkl fotku z castingu, čehož jsem si všiml úplnou náhodou. Nejdřív jsem si myslel, že to byl nějaký omyl,“ svěřil se Markize.sk Timotej. „Napsal jsem mu jen krátké poděkování, a že jsem dlouhé roky jeho fanouškem. Zničeho nic mi na druhý den přišla odpověď, že děkuje, že se mu líbí můj hlas, a že bychom mohli navázat spolupráci,“ raduje se mladý zpěvák, který neskrývá nadšení.

Kygo, který se proslavil například hity Firestone, Stargazing nebo Stole the show je údajně jedním z důvodů, proč se mladý slovenský zpěvák začal živit jako hudební producent.

Reklama

Další články

Načítám