Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je sobotní večer, vaši drahou polovičku zrovna nebolí hlava a vy máte chuť užívat si jako zamlada. Máte pocit, že hezkému večeru nic nebrání, když právě zrovna v tu chvíli se začne opět hlásit váš močový měchýř. Stalo se vám to už někdy? Jste v nejlepším, vaše intimní chvilka graduje a vy náhle cítíte tu akutní potřebu…

Opravdu si chcete nechat takto kazit vaše intimní chvíle s partnerkou, či dokonce podřizovat celý svůj život vaší prostatě? Není to nutné! Máme pro vás dvě zprávy:

1. Nejste v tom sami! Problémy s prostatou se potýká více mužů, než si myslíte.

2. Tento stav je řešitelný. Jen je potřeba mu věnovat trochu péče.

Váš sexuální život může být zase zpět. Takže pánové, první krok je uvědomění. Problémy s prostatou po padesátce trápí každého desátého z vás a po šedesátce dokonce každého třetího. Se stoupajícím věkem se bohužel situace dramaticky zhoršuje a kolem osmdesátého roku věku trpí obtížemi s prostatou 90 % českých mužů. Tudíž je potřeba si připustit tento fakt a nestydět se. Navíc se potíže s prostatou dají velmi dobře léčit. Neléčené onemocnění, které Vám prozatím „pouze“ omezuje vaši denní a noční aktivitu může vyústit ve vážnější onemocnění.

Foto: istockphoto
Časté močení je jedním z příznaků nezhoubného zvětšení prostaty.

Jak tedy vrátit váš život zpět do normálu, vyhnout se zdravotním problémům, být šťastný a užívat si nepřerušované postelové hrátky? Pokud se stydíte rovnou přijít do ordinace praktického lékaře nebo urologa a otevřeně se mu rozpovídat o vašich problémech, tak tím nejlepším začátkem je vyplnit si Urotest, který naleznete na portále www.urotest.cz. Test je zcela anonymní a na základně výsledku se rozhodnete, jaké kroky dále učiníte. Jestli je na místě návštěva lékaře a nebo ještě ne.

Foto: ALFA MEDIMEDIA, s.r.o.
Zjistěte stav vaší prostaty pomocí dotazníku na UROtest.cz.

Další články

Načítám