Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pája a Pája jsou nejvíce propíraná jména letošní řady MasterChef Česko. Na Pavlínu Lubojatzky se snesla vlna kritiky za její emočně vypjaté momenty, které se leckdy neobešly bez hysterie a vulgárních slov. Pavel Švec, přezdívaný mamánek Pája, byl také diváky kritizován a označován za arogantního.

Hudebník Pája vypadl v posledním díle před prázdninovou pauzou, ale jak se zdá, s prohrou se smířil a je spokojený, že se probojoval mezi nejlepší amatérské kuchtíky v Česku. Právem je na něj hrdá i jeho maminka, kterou divákům mamánek Pája konečně představil. Podle ní je pořád stejný a z rýpalů si nemá dělat hlavu.

„Myslím si, že se nezměnil. Nepředváděl se a neříkal nic, co se týká jeho. Soustředil se na vaření a nedíval se okolo,“ rozplakala se Pájova maminka.

Stejný názor má i jeho partnerka, se kterou by chtěl mít amatérský kuchař do budoucna 5 dětí. „Já jsem mu strašně moc fandila, ale zároveň jsem si přála, aby byl s námi doma,“ svěřila se sympatická blondýnka, která je novopečenou maminkou jejich dcerky.

Reklama

Další články

Načítám