Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná tmavovláska Daniella Alvarez (32) se v roce 2011 stala vítězkou Miss Kolumbie. Latinskoamerickou zemi reprezentovala i na světové soutěži krásy Miss Universe.

Misska se prosadila jako modelka, podporovala charitu a objela skoro celý svět. Osud jí ale přichystal těžkou ránu. Danielle museli lékaři amputovat nohu!

V břiše si totiž nahmatala bulku, která jí přerušila tok krve do nohy. Kolumbijka podstoupila operaci, ale bohužel muselo dojít k amputaci nohy. Statečná misska sdílela snímek z nemocnice na Instagramu.

Obklopena byla přítelem, rodinou a přáteli. I po amputaci nohy neztrácí optimismus a nestojí o slova lítosti.

„Miluji své tělo stejně jako předtím. Jsem ráda, že jsem mohla zůstat na tomto světě a chci překonat všechna úskalí, která mi život přinese. Vím, že s boží pomocí zvládnu vše. Nohy? ty nepotřebuji, když mám křídla k tomu, abych létala,“ napsala odhodlaně misska, kterou na Instagramu sleduje 2 milióny uživatelů.

Ti krásu zahrnuli krásnými vzkazy, a tak se Daniella hned cítila mnohem lépe. A jak je vidět, snaží se na svět dívat s úsměvem. Daniella v budoucnu plánuje nosit protézu, jež ji amputovanou končetinu nahradí. I s ní chce sportovat a tančit tak, jak byla doposud zvyklá.

Reklama

Další články

Načítám