Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doba koronavirová byla pro mnohé velmi náročná nejen po stránce existenční, ale i psychické. Své o tom ví i herečka Jitka Sedláčková.

„Ze začátku to bylo fajn. Zavřela jsem se na chalupě na Vysočině, kde se mnou byl můj syn. Staral se o mě, chodil mi nakupovat. Já se ale začala postupně odstřihávat od reality. Četla jsem hodně zprávy na internetu a neuměla jsem si vybrat, co je pro mě dobré a co ne,“ svěřila se herečka, kterou diváci znají ze seriálů Světla pasáže, Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Polda, Kapitán Exner nebo filmů Špindl, Babovřesky či Fotograf.

Když se v době karantény rozhodla jít poprvé na nákup sama, přepadla jí z lidí v obchodním centru panika. Stres a strach si vybraly svou daň a herečce se ozval zdravotní problém, který ji potrápil v minulosti. „Vrátila jsem se do auta, začala bulet a udělalo se mi špatně od žaludku. Opět jsem si způsobila reflux jícnu a opět se mi vrátil pásový opar,“ postěžovala si sympatická blondýnka.

Na chalupě oslavila i své 59. narozeniny. Společnost jí dělal syn Filip, který jí byl po celou dobu velkou oporou. „Dali jsme si ven stůl, bylo teplo, on udělal jídlo, zpíval mi a hodně jsme si povídali. Bylo to dojemné, protože v životě byla doba, kdy jsme společný čas ztratili, takto teď doháníme,“ raduje se Jitka Sedláčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám