Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tím, jak trávila čas karantény, se nám zpěvačka Barbora Poláková svěřila na svém prvním vystoupení. Zazpívala v rámci festivalu Mezi ploty, který se letos konal pouze prostřednictvím streamu. "I tak jsem se na ty dvě písničky, které jsme zazpívali, těšila jako malá," řekla Super.cz.

Bára nevystupovala od 20. prosince, kdy odjela s dcerami do roubenky v horách. "Já si každý rok naordinuju tři nebo čtyři měsíce, kdy si dám pauzu a věnuju se jenom rodině. Letos se to ovšem neplánovaně protáhlo. Už v dubnu jsem měla naplánovaná vystoupení, která se buď zrušila anebo odsunula, festivaly až na příští rok. Koncertů nám na léto zůstalo asi dvanáct," vyprávěla.

Do Prahy se za tu dobu dostala jen dvakrát, kromě toho pomáhla ještě s rozvozem nanomateriálu do roušek, díky tomu vznikl i její karanténní klip Filtr Tour. "Vzniklo to vlastně náhodou, když jsme se při tom rozvážení točili," vysvětlila.

Těšit se na ni můžeme i jako na herečku. "V září mám v kinech dvě premiéry. Je to film Bábovky režiséra Rudolfa Havlíka podle předlohy Radky Třeštíkové (42) a Krajina ve stínu v režii Bohdana Slámy," zve do kina diváky Bára.

Pochlubila se i novinkou, kterou jsme se dozvěděli jako první. "Dostala jsem nabídku, abych vedla svůj obchod. Ten krám pustila moje kamarádka a my máme s kapelou svůj merch a holky se ptaly, jetsli by si to mohly někde vyzkoušet. Zároveň tam budu spojovat různé brandy, které mám ráda. A ráda bych také během léta vytvořila i takové hrací čtvrtky," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám