Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na divadelní publikum se Jana Švandová (76) po vynucené několikaměsíční pauze už velmi těší. Zároveň ale přiznala, že to budou nervy. I pro tak ostřílenou profesionálku.

„Vždyť jsme nestáli na jevišti od března. Hrát před publikem, které se bude těšit po všech těch koronavirových zákazech, bude i pro nás samotné divadelní zážitek!“ říká Švandová.

Divadla pomalu zahajují letní sezónu. Divadlo Bez zábradlí, v němž Švandová také působí, se v rámci akce Letní hraní představí na zámku Chyše, na Biskupském dvoře v Brně, na Zámku Slavkov u Brna, v mikulovském amfiteátru, a také přímo na pražské scéně.

Aktualizace: Zahajovat Letní hraní mělo DBZ v Lesním divadle v Řevnicích. Divadlo však na svých stránkách uvedlo, že hostování bylo nuceno z „provozně-technických důvodů“ zrušit. „Jeho přípravě jsme věnovali mnoho sil i energie. Současná situace, důsledky koronavirové krize i extrémní nedostatek času na předprodej vstupenek nám znemožnily plánovaná představení uskutečnit. S našimi partnery v Řevnicích jsme se domluvili na přesunutí celé akce na příští rok,“ stojí ve zprávě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám