Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Manželství topmodelky Claudie Schiffer (53) s režisérem Matthew Vaughnem (40) možná není tak průzračné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Alespoň pokud bychom měli věřit žalobě, kterou na ni podal mladý muž z ruského Čuvašska.

Alexandr Gavrilov totiž tvrdí, že je otcem modelčiny nejmladší dcery Cosimy Violet. Jak na to přišel? V červnu 2009 se na Facebooku seznámil s krásnou ženou, s níž si začal anglicky dopisovat. Saša je přesvědčen, že to byla právě Claudia, napsal ruský server Express gazeta.

Po dvouměsíční virtuální známosti se tajemná cizinka rozhodla za svým přítelem přijet. „Pronajal jsem byt v Moskvě v Bobrujské ulici,“ vypráví mladý muž.

„Řekla mi, že přiletěla inkognito, protože je vdaná. Všiml jsem si, že je nápadně podobná Claudii Schiffer,“ vysvětlil. „Její snaha schovat svůj nápadný vzhled - masivní brýle, žádná kosmetika, střídmé oblečení - mně hned přišla divná,“ tvrdí.

Alexandr s tajemnou ženou strávil čtyři dny. Za tu dobu navštívili několik moskevských restaurací, většinu času ale trávili v posteli.

„Řekla mi, že za dva měsíce dopisování jsem se pro ni stal blízkým člověkem a chce porodit mé dítě. Slíbila, že se vrátí, a jakmile si vyřídím pas, stane se z nás rodina,“ uvedl. Žena odletěla a pak už se neozvala.

Když se Alexandr dozvěděl, že je Schiffer těhotná, byl už si skoro jist, že prožil románek právě s touto supermodelkou.

„Zprávy o Claudiině těhotenství se objevily poté, co se mnou trávila čas v Moskvě. Mám důvod myslet si, že Claudiina dcera je moje. Chci se účastnit její výchovy,“ vzkázal Saša, který se obrátil na soud a žádá analýzu DNA, která by jeho otcovství potvrdila nebo vyvrátila.

Ruské úřady ale žalobu odmítly s tím, že se mladý muž musí domáhat práva u anglického soudu, neboť modelka má nyní britské občanství.

Claudia si Vaughna vzala v roce 2002 a mají spolu tři děti: syna Caspara Matthewa (8) a dcery Clementine (7) a Cosima Violet (1).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám