Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) si nedávno na pár dní odskočila do Chorvatska. Děti si užívaly se svými tatínky a modelka odjela chytat bronz k moři, kam prý nejela sama, ale po boku nového chlapa.

Teď už je Agáta zpátky v Praze. Ač tvrdě maká na své postavě, stále není spokojena. Tentokrát se pustila do zahradničení a náležitě se na to vyfikla. V kraťáskách skvěle vynikly její štíhlé nožky, ale Agáta našla chybičku úplně jinde.

V upnutém tílku s všeříkajícím nápisem Barbie se jí rýsoval špek! „Zahradnice jsem chtěla být vždycky. Bože můj, poškrábaná, o nehtech nemluvím, a to, co je u břicha, je nejspíš špek, hezký,“ postěžovala si na Instagramu Agáta, s tím, že má „depku na zahradě“.

Agáta Prachařová promluvila o rozvodu s Jakubem Prachařem.

Špek ale nejspíš viděla jen ona, protože ji fanoušci ihned začali přesvědčovat o opaku. „Myslíš tu kůži?“ ptala se Aguš jedna z dam.

„Taky bych chtěla být takhle špekatá,“ přidala se další. „Jestli chcete vidět špek, tak vám ho ukážu,“ přečetla si dokonce Agáta v komentářích. Když už nic jiného, aspoň si dvojnásobná maminka mohla po přečtení pochval zvýšit sebevědomí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám