Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neteř hokejového boha Jaromíra Jágra (52), blogerka Pavlína Jágrová, na své postavě od začátku roku tvrdě dřela, zbrzdila ji ale karanténa.

"Makala jsem, chodila do fitka. V karanténě jsem se snažila cvičit doma, ale není to stejné jako s trenérem. Přibrala jsem a forma teď není podle mých představ. Raději nosím kabát a volné kalhoty. Skinny jeans už vůbec. Do léta se snad dostanu zpátky do formy, začnu na sobě pracovat," řekla Super.cz Pavlína.

Jágrovu neteř živí především Instagram, modelingu už se nevěnuje. "Modeling jsem dělala, ale je mi třicet let. To už bych byla stará modelka. Když mě někdo osloví, abych šla přehlídku, nebo fotila, tak do toho jdu, ale na castingy už nechodím," vysvětluje.

I jako instagramová hvězda ale přišla v karanténě o práci. "Trošku se to zhoršilo, spolupráce se rušily, nebyly akce. Poznamenalo mě to, ale nijak extrémně," dodala Pavlína, kterou jsme potkali v Galerii ocelových figurín.

Myslíte si, že má Pavlína Jágrová pár kilo navíc?
Ano
9,9 %
Ne
90,1 %
Celkem hlasovalo 12356 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám