Hlavní obsah
Článek

Hvězda Dětí ráje Ondřej Bábor opět usedl na motorku. Přestože měl v minulosti po haváriích na rychlých strojích vážná zranění, dál se nebojí. A to předvedl i v seriálu Slunečná, kde si zahrál sexy motorkáře, hlavu motorkářského gangu.

"Už od mládí jezdím na motorkách. Začal jsem na silničních, následovaly cestovní a skončil jsem u Harleye. Teď už jen projíždím krajinou a kochám se. Motorky jsou pro mě srdcová záležitost,“ svěřil se Ondřej Bábor.

Muzikálový herec si zahraje v nejsledovanějším seriálu v zemi, sám ho ale nesleduje. "O seriálu jsem věděl hlavně díky Evě Burešové, se kterou hraju v představení Čas růží. Taky jsem moc rád, že jsem se na place setkal s Ivou Hüttnerovou. S ní zase hraju v muzikálu Kvítek mandragory. Bylo to moc krásné a milé setkání po dlouhé době,“ přiznává.

Účast v seriálu byla Báborova první herecká práce po karanténě. V té kvůli financím pracoval jako kurýr a také ve skladu. "Momentálně oprašuji představení Děti ráje, které se po dlouhé době opět vrací do Prahy a zároveň mám zkoušky obnoveného muzikálu Cikáni jsou do nebe v Divadle Bez zábradlí," dodal Bábor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám