Hlavní obsah
Článek

Podle plastických chirurgů se už většina jejich zákaznic k zákrokům, které podstoupily, přiznává. Slavné tváře jsou ale výjimkou. "Jsou samozřejmě ty, které se pochlubí i na stránkách bulváru. Ale celkově bych řekl, že plastiky přizná zhruba pět procent," řekl Super.cz MUDr. Libor Kment, který se specializuje na nosy a ňadra.

Na setkání k 15. výročí kliniky docenta Jana Měšťáka se tak sešla hezká řádka nádherných žen, ale většina z nich tvrdila, že přišly jen kvůli přátelským vztahům se známým plastickým chirurgem. "Víc než nos mi vadívala moje výška. A co se plastik týče, raději chci přirozeně stárnout," prohlásila topmodelka a matka třech dětí Tereza Maxová (52).

Zásahy popírá i Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36). A to se hodně diskutovalo o jedné z jejích fotek v novém kalendáři, kde to vypadalo, že jí o poznání narostla ňadra. "Ne jsou moje," řekla přesvědčeně. To, že si ale nikdy nenechala zvětšit rty pomocí kyseliny hyularinové, se ale věřit skoro nechce. "Je to jen rtěnkou," tvrdila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám