Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramová star Kylie Jenner (26) si vysloužila kritiku za video s popiskem „první den domácí výuky“, na kterém její dvouletá dcerka pobíhá mezi luxusními auty s batůžkem značky Hermés za 270 tisíc korun. Lidé kritizují hlavně nevhodné načasování příspěvku.

Mezi nimi i americká televizní hvězda Bethenny Frankel. Ta uvedla, že ani jí nejsou cizí kabelky zmíněné francouzské značky ani luxusní auta, záběr zveřejněný posledního září na Instastories ale označila za „chvástání (i když skryté za školním postem) v době pandemie a největší krize nezaměstnanosti v našem životě“. A přidalo se mnoho dalších.

„Jsme uprostřed pandemie. Některé děti se ani nemohou učit, ani na dálku, protože jsou na ulici, nemají počítače, wifi, domov! Tohle je nechutné,“ píše se v jednom z ostřejších komentářů.

„Jsou děti, které mají hlad a jejich rodiny trpí! Tohle je příšerné! Kde je nějaká pokora? Život není o materiálních věcech!“ zní z dalšího.

Není to poprvé, kdy někdo ze slavné rodiny čelí kritice kvůli oblékání dětí.

Po zveřejnění fotky, na níž má dcera Kourtney Kardashian ke školní uniformě obuté luxusní nazouváky za 9 tisíc korun, psali lidé zlé i posměšné komentáře, mnoho z nich ale i v tomto případě upozornilo na sociální stránku věci - a to že si bohatí lidé neuvědomují nátlak, který tím způsobují ostatním rodičům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám