Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco moderovat akci před velkým publikem zvládne bez problémů, dostat ji před objektiv je tak trochu oříšek. Lejla Abbasová (44) totiž focení příliš ráda nemá. Sama byla překvapená, že se nechala po dvou letech přemluvit a zahrála si na modelku.

„Já nesnáším focení a dělá mi to velký problémy a fotím z donucení, jenže fotografka Michaela Dzurná přišla s takovým konceptem, na který jsem kývla. Byla jsem vším unešená,“ svěřila se Lejla, která pózovala v modelech mladých studentů UMPRUM. „Fashion fotkách se vyhýbám, určitě tak dva roky jsem si to nezkusila,“ řekla moderátorka s tím, že je jako maminka čtyř dětí ráda, že zvládla s fotografkou a vizážistkou Lucií Gibodovou dát termín dohromady.

Sama totiž dosud nezvládla uspořádat ani rodinné focení se svými dětmi. „Nejsme schopní je dát ani na jedno místo. Už to zkoušíme nějakou dobu, ale nezvládáme skloubit, aby se všichni na fotku tvářili přijatelně a koukali třeba do objektivu, budeme muset asi na hromadné focení ještě chvíli počkat,“ svěřila se smíchem Lejla, která má doma syna Davida (9), dceru Iman (2,5) a dvojčata Bena a Tea (1,5).

I když ona sama se ve focení nevyžívá, památku na rostoucí děti má díky svému tureckému partnerovi Volkanu Kaynakovi. „Partner rád fotí a fotí děti často, takže díky němu máme fotek plno. Já na to příliš nejsem, nemám ani sociální sítě a jsem v tomhle ohledu nepopsaný list, a tak trochu staromilec. Foťák jsem si pořídila až v době, kdy jsem měla neziskovku a začala cestovat do Keni,“ dodala závěrem Lejla, které to před objektivem jako vždy velmi slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám