Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsey Vonn si po rozvolnění restrikcí znovu užívá možnosti zajít na večeři do restaurace. Pro svého milého se na to pěkně oblékla.

Se snoubencem, hokejistou P.K. Subbanem, vyrazili na romantickou večeři v Hollywoodu a paparazzi měli radost, že mají koho fotit.

Lindsey předvedla v kraťáscích své dlouhé a štíhlé nožky, což ještě zdůraznily bílé lodičky. Na své postavě denně pracuje a striktně se drží zdravého stravovacího plánu, takže není divu, že chce výsledky ukázat.

Pár společně oslavil Loving Day, který vyzdvihuje události z 12. června roku 1967, kdy byly v USA zrušeny všechny zákony zakazující mezirasová manželství, hlavně mezi bílými a černými.

„Milujte se navzájem, buďte k sobě upřímní a vzdělávejte se o minulosti i současnosti, abyste mohli používat svůj hlas. Chovejte se k lidem tak, jak byste chtěli, aby se oni chovali k vám,“ napsal ke společným fotkám Subban na Instagram.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám