Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a bývalá hvězda modelingu Eva Jasanovská oslavila své jubileum ve velkém stylu. Na oslavu 40. narozenin stanovila jasný dress code. Hosté měli přijít vymódění v outfitech ve stylu legendárního seriálu Dallas. A oslavenkyně si sama vybrala mrchu Sue Ellen.

Eva vypadala fantasticky. Kdyby svůj věk neměla na pozvánce, málokdo by jí ho hádal. Je maminkou dvou dětí a postavu má nejlepší za dlouhé roky.

"Asi je to tím, že na nic moc nemám čas. Jsem pracující máma, takže běhám kolem dětí a podnikám. Chodím sice cvičit s trenérem, ale že bych byla každý den v posilovně, to opravdu ne," řekla Super.cz Eva.

Oslava se konala na Kampě na terase luxusního bytu s neuvěřitelným výhledem na Karlův most. Počasí měla Eva zřejmě objednané. Pátek byl jediný den v minulém týdnu, kdy bylo skoro třicet stupňů a nepršelo. Na oslavě se sešla zhruba stovka hostů.

Eva Jasanovská už v osmnácti letech bojovala o titul Miss. Ten tehdy v roce 1999 získala Helena Houdová. V minulosti byla vdaná za muzikanta a člena kapely Lucie Michala Dvořáka. Z bývalého vztahu s podnikatelem Petrem má syna Adriana a dceru Aničku.

Reklama

Další články

Načítám