Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Dominikou Gottovou (50) sešli na oslavě 2. narozenin baru v centru Prahy, popovídali jsme si i o její práci, zvládá hned dvě zaměstnání, a také o tom, že musela hodně protřídit seznam přátel.

"Dvě práce zvládám, protože musím. Jsem ráda, že mám šanci vůbec pracovat a mám hned dvě možnosti. Jen se vytříbí, které místo bude prosperovat víc. Jestli lidi budou spíš chodit na kafíčko a koktejly, anebo nakupovat uzeniny," přemýšlela Dominika, která pracuje zároveň jako servírka a jako prodavačka v masně.

"Volna moc nemám, ale horší by bylo, kdybych byla nezaměstnaná. Stačilo, že jsem nepracovala během karantény, protože obě moje místa jsou v gastronomii a otevřela se až v další fázi rozvolňování," svěřila.

"Bylo to strašně dlouhé a nepříjemné. Ale aspoň jsem se v klidu stihla přestěhovat a stýkala jsme se přáteli, hlavně z domu. S dalšími jsem si psala na messengeru anebo telefonovala. Jinak jsem uklízela, koukala na televizi a četla si," vypočítala.

Dominika je stále v kontaktu s dávnými známými, a to jak ze střední školy, tak třeba i z muzikantské sféry. Na Facebooku se třeba pochlubila dlouhým nočním telefonátem s exmilencem, Joeym DeMaiem z kapely Manowar.  "Jsme v letitém kontaktu a jsem moc ráda. Věrní přátelé zůstanou, ať se děje cokoliv, na rozdíl od těch špatných, kteří se otáčejí zády, protože nechtějí být zatěžovaní problémy," rozplývala se Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám