Hlavní obsah
Článek

Jak již Super.cz informoval, v představení Meda, které se v létě po roce vrací na scénu na pražské Kampě, nahradí v hlavní roli mecenášky umění Medy Mládkové Tatianu Dykovou (45) hned dvě herečky, které se budou alternovat. Tereza Ramba (34) už postavu, která projde vývojem od čtrnáctileté školačky až po devadesátiletou paní, pilně zkouší.

Po úspěchu v roce 2019, kdy byla u příležitosti 100. narozenin mecenášky Medy Mládkové uvedena divadelní hra Meda, se její tvůrci rozhodli pokračovat i letos. V inspirativních prostorách Musea Kampa se v režii Adély Stodolové Laštovkové zkouší každý den.

„Jsem šťastná, že mohu být součástí tohoto hravého portrétu silné ženy. Těším se, že až zkoordinuji zpěv, step a stránky textu, budu si užívat nádherné pražské léto. Moje mateřská nemohla být pestřejší,“ řekla k představení Tereza Ramba, která loni porodila svého prvního potomka. V kostýmu, kdy se na jevišti mj. objeví jen v úsporném body, je vidět, že porod na její postavě žádné stopy nezanechal.

Do hereckého týmu se nově připojili také Matouš Ruml, Vanda Chaloupková a Rozálie Havelková. Role pana Kupky se nově ujal herec, stepař a choreograf Denny Ratajský. Z loňského roku se pak můžete těšit na Lukáše Příkazkého, Danu Batulkovou, Stanislavu Jachnickou, Dana Rouse, Daniela Švába nebo Václava Krátkého.

Reklama

Další články

Načítám