Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) si těhotenství užívá plnými doušky. Bříško se jí začíná pěkně zakulacovat, a tak došlo i na první těhotenské focení. Prezidentka Kapky naděje na snímcích září s úsměvem od ucha k uchu.

„Život je absurdní a vlastně k smíchu. I my jsme k smíchu, jen se někdy bereme příliš vážně. Takže když se umím zasmát sobě, můžu trochu i těm ostatním,“ napsala si těhotná blondýnka k fotce.

Přesto, že někteří fanoušci byli zprvu vůči jejímu těhotenství skeptičtí, nyní Vendulu zásobují povzbuzujícími komentáři a lichotkami, jak jí období očekávání potomka prospívá. „Vendulo, nikdy nikde nic nekomentuji. Vždy se jen kochám nebo se chytám za hlavu, ale teď musím! Jste nádherná a neskutečně Vám to sluší a svědčí,“ píše jedna z obdivovatelek. „Krásně napsané... moc Vám to sluší, řekla bych, že těhotenství Vám přidává na šmrncu, nádhera,“ kochá se fotkou další z žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám