Hlavní obsah
Článek

Nová přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského nedá spát jeho bývalé manželce Vlaďce Erbové (42). Nechce, aby se s ní stýkala jejich dcera Viktorka. Prohlásila, že s holkou od tyče, se holčička vídat nesmí. "Nevím, kde na to přišla. V klubu, kde jsem tančila, tyče nejsou. Tancovaly jsme na bedně," řekla Super.cz Táňa Makarenko, která si tancem jen přivydělávala."Studuju diplomacii," upřesnila.

Dvaadvacetiletá brunetka by chtěla být jednou ambasadorkou. Zatím je ve druhém ročníku vysoké školy a úspěchy slavila na soutěžích krásy. "To už je ale delší dobu," uvedla. Jedním dechem ale dodala, že ještě na začátku letošního roku vyhrála soutěž Miss zajíček Playboye. "Titulní stránku jsem ale nedostala," krčila rameny.

S dcerou Vlaďky a Zdeňka se Táňa ještě neviděla. "Je to jejich dcera, ať si to vyřeší sami. Nechávám tomu čas," míní rozumně slečna, která se objevila na soutěži Miss face, kterou pomáhala organizovat Kateřině Průšové.

Tato soutěž rozhodně nehledá přírodní krásky. Táňa se také může chlubit pořádně naditým dekoltem. "Nechala jsem si udělat trojky, větší prsa se mi nelíbí," svěřila Táňa, která tak má podstatně menší prsa, než bývalá manželka jejího milence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám