Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček (80) a jeho láska Lucie Gelemová (41) slaví 6. výročí vztahu. Jen málokdo by jim v roce 2014 dával velké šance na společnou budoucnost. Dělí je rovných 40 let a příliš lidí nevěřilo, že by byl populární saxofonista, i přes svou náklonnost ke krásným ženám, schopný opustit manželku Dagmar Patrasovou. Ale stalo se a vztah hudebníka a nadané malířky nebyl pouhým úletem. Jako zamilované hrdličky vrkají už několik let a nebojí se to dávat na odiv.

Letošní výročí se zamilovaný pár rozhodl trávit ve Františkových lázních a výtvarnice se z romantického relaxačního pobytu pochlubila pár snímky na sociálních sítích. Na společná léta si připili sklenkou bílého vína, prošli se po městě a Felix, jako správný gentleman, věnoval své lásce krásnou fialovou kytici.

Vypadá to, že v soukromí je šťastná i jeho manželka Dáda Patrasová (67), která se sice kvůli koronaviru a uzavřeným hranicím už dlouho nesetkala se svým italským přítelem Vitem, ale úsměv z tváře neztrácí. Nedávno potěšila fanoušky snímkem z restaurace, kde vypadala velmi spokojeně a za svou vizáž dostávala jeden kompliment za druhým.

Reklama

Další články

Načítám