Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Helen Flanagan nedávno fanouškům na sociální síti napsala, že už nebude upravovat své snímky a vylepšovat tak realitu svého těla. Tímto počinem chce jít příkladem hlavně svým dvěma dcerám. „Chci je naučit, aby se měly rády takové, jaké jsou,“ říká Britka.

Zároveň přiznala, že v minulosti snímky retušovala, aby na nich vypadala co nejlépe. „Mám celulitidu, a i když nemám velký zadek, v minulosti jsem ho upravovala, protože jsem viděla na Instagramu jiné ženy, které ji nemají a necítila jsem se kvůli tomu dobře,“ přiznala.

Teď otočila a snaží se přesvědčit své sledující, že žádná žena není dokonalá. Její nedávná dvě videa pak ukazují rozdíl mezi Instagramem a realitou: Na prvním z nich se herečka do objektivu nastavila „správně“, aby vypadala, že má ploché břicho. Na druhém pak sjela s kamerou níž, a předvedla, o jakou iluzi šlo.

„Každý má faldy na břiše, je to normální. Většina holek jen zná ten správný úhel,“ vzkazuje matka čtyřleté Matildy a dvouleté Delilah.

Ke druhému záběru posuňte šipkou vpravo

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám