Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontmana rockové kapely The Darkness Justina Hawkinse (45) hospitalizovali po nehodě při čištění bazénu. „Měl jsem problém s bazénem, chtěl jsem to vyřešit a vytekly mi nějaké chemikálie,“ prozradil deníku The Sun.

„Myslím, že to byly PH negativní chemikálie. Sáhl jsem si na nohy a šortky se mi rozpustily na kůži. Musel jsem do nemocnice,“ vysvětlil.

Incident se odehrál v jeho domě ve Švýcarsku, kam se přestěhoval před pěti lety. Rocker naštěstí neutrpěl vážnější zranění a nebude mít žádné následky. Například v USA jsou nehody s chemikáliemi při čištění bazénů velmi časté. A mohou mít i brutální dopady.

Justin se nedávno objevil v oblíbené reality show The Masked Singer. V roce 2006 opustil skupinu a nastoupil do léčebny, kde se vypořádal se závislostí na drogách a alkoholu. Ke skupině se vrátil znovu v roce 2011. V době, kdy nebyl její součástí, se věnoval jiným hudebním projektům. Hawkins žije s rodinou na venkově a drží se spíš v ústraní.

Reklama

Další články

Načítám