Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na snímku vlevo se psal rok 1968, fotografie vpravo je stará jen pár dní. Jane Fonda zkrátka dokázala zastavit čas a i přesto, že má za sebou sedmdesátku, je stále okouzlující. A to nejen ve tváři, ale udržuje si i perfektní postavu. Naposledy to předvedla minulý týden na předávání cen Women’s Media Awards v New Yorku, kam vyrazila i se svým fešným snoubencem Richardem Perrym (69).

Americká herečka, jejíž nejlegendárnější filmovou rolí byla původně komiksová postava sexy Barbarelly, má i ve svém věku neuvěřitelný šmrnc. Není se čemu divit, Fonda na sebe totiž klade obrovské nároky. Nejen, že natočila více než 20 videokazet s cvičebním programem, ale rovněž se nedávno přiznala, že se naučila mít ráda sebe a své tělo až po padesátce. Touhu po dokonalosti v ní částečně vypěstoval její otec, rovněž slavný herec Henry Fonda, známý například z westernu Tenkrát na Západě. Fonda dokonce prozradila, že dlouhá léta bojovala s bulimií.

Herečka však neměla lehký ani osobní život, kterým jí prošlo několik osudových mužů. S prvním manželem Rogerem Vadimem se jí v roce 1968 narodila dcera Vanessa. Krátce po rozvodu s Vadimem, si Fonda vzala aktivistu Toma Haydena, s ním počala syna Troye O’Donovana. S Haydenem si herečka ještě adoptovala afroamerickou teenagerku Mary Luanu. Manželství se rozpadlo v roce 1989. Jejím třetím mužem se stal zakladatel televize CNN Ted Turner, s nímž byla vdaná 10 let. Herečce byla v roce 2010 diagnostikována rakovina prsu, z níž se naštěstí úspěšně vyléčila. V současnosti je Jane zasnoubena s významným hudebním producentem Richardem Perrym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám