Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno designérky Anny Marešové není rozhodně neznámé. Křehká blondýnka se věnovala zejména produktovému designu a jejím nejslavnějším dílem jsou erotické pomůcky pro ženy, ať už robertky, nebo Venušiny kuličky. Po Praze se ale můžete svézt i výletní tramvají T3 Coupé, jejíž interiér má na svědomí.

Proto nás trochu překvapilo, když jsme dostali pozvánku na představení kolekce šperků, které dala vzniknout právě ona. "Je pravda, že vibrátor, tramvaj a šperk je spojení, které může někomu připadat zvláštní. Ale architekt, který dělá domy, může taky navrhnout židli... A já o špercích dlouho přemýšlela, takže nabídka vytvořit je, navíc v kolekci inspirované drátky používanými na šampaňské, mi přišla vhod," svěřila nám talentovaná umělkyně.

A co chystá Marešová nového? Tentokrát to bude spíš návrat k pomůckám pro ženy. "Bude menstruační kalíšek, který by měl mít definitivní podobu v září. Jde o další trochu tabuizované téma. Momentálně testujeme prototypy," prozradila.

Související témata:
Anna Marešová

Reklama

Další články

Načítám