Hlavní obsah
Článek

Mohla by si znovu troufnout na soutěž krásy. Před 13 lety se Eva Čerešňáková (37) stala I. Českou vicemiss, a přestože se již naplno nevěnuje modelingu, rozhodně před objektivem nevyšla ze cviku. Po několika měsících cestování, na které se loni v zimě vydala, se vrátila plná energie a stoupla si po delší době před objektiv.

„Jsem nesmírně vděčná za to, že se mi před vypuknutím pandemie podařilo procestovat kus světa. Strávila jsem tři měsíce na cestách a krátce po tom, co jsem se vrátila, vše vypuklo,“ svěřila se modelka, která se na těžké době snažila najít něco dobrého.

„Na mimořádném období a karanténě jsem si našla pozitiva, tak jako se je snažím v životě vidět na všem. Tedy nejen na tom pozitivním, ale i na tom, co je na první pohled negativní, takže jsem toto období hodně využila. Měla jsem čas víc číst, věnovat se osobnímu rozvoji, duchovnímu životu, a hlavně pokračovat ve zvolněném životním stylu, ke kterému jsem se přiblížila na cestách. Vím, že už nechci žít tak hekticky, jako jsem žila dřív, protože stres a spěch nás vzdalují od vnitřního klidu, pohody i pravé radosti ze života.,“ svěřila se Eva.

Pustila se také do psaní a pracuje na další knížce. „I když mám ještě hodně práce před sebou, právě kvůli tomu vznikly tyto fotky. Cílem bylo vytvořit sérii fotek, kterým nebude chybět ženskost, ale zároveň do nich stylingem i výrazem dostaneme odhodlání, vnitřní sílu člověka. Tu má totiž každý z nás sám v sobě,“ svěřila se nám modelka a moderátorka, která na nových fotkách vypadá skvěle.

„I mně život ukázal, jak silná zvládnu být, když být silná a překonat náročné období bylo jedinou volbou, kterou jsem měla. Uvědomila jsem si, jak moc nám těžké časy umožňují růst. Ale taky to chce hodně odvahy, abychom dospěli a mohli se stát tím, kým skutečně jsme. I o tom bude má knížka. Chci sdílet svůj příběh a poznání, aby to mohlo i druhým pomoci na jejich cestě,“ dodala Eva, která je ráda, že už se vše pomalu vrací k normálu a brzy bude také moderovat, což ji stále velmi baví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám