Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) zažívá po dlouhé době zase šťastné období. Po zklamání, které jí svou nevěrou způsobil její bývalý přítel a otec dcerky Laury Matěj Homola, našla lásku v náruči svérázného rappera Rytmuse alias Patrika Vrbovského (34). A protože už jí biologické hodiny bijí na poplach, co nejdříve by chtěla dalšího potomka.

„Jestli situace a zdraví a okolnosti dovolí, tak bych ještě ráda otěhotněla. Někdy v blízké budoucnosti,“ přiznala Dara ve VIP zprávách.

A přestože je na slova týkající se nového vztahu opatrná, vše nasvědčuje tomu, že by se nebránila společnému dítěti právě s Rytmusem. „Jsme spolu ještě moc krátce na to, abychom já i on mohli tu věc pojmenovat a tvrdit s naprostou určitostí, co to je, jak hluboký, na jak dlouho. Prostě jsme spolu, je nám spolu dobře a jsme šťastní a jsme rádi za každý den, kdy to takhle oba cítíme,“ nechce si Dara své štěstí zakřiknout. Uvidíme, zda jí Rytmus její největší přání splní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám