Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Judista a olympijský vítěz Lukáš Krpálek (29) se pochlubil jedním ze svých dětských pokladů. S dvouletou dcerou Mariankou vyrazil do botanické zahrady v pražské Troji, kde v rámci projektu Kořeny osobností zasadil svůj vlastní strom.

Konkrétně se jednalo kryptomerii japonskou a Lukáš se stal 105. hrdým sazečem stromů. S roztomilou dcerkou, jež tatínkovi aktivně pomáhala, mu sázení šlo jako po másle.

„Je z toho trochu vyjukaná, občas si kňourne, ale myslím, že to bude v pohodě. Já mám rád zahradničení, dokonce jsem doma zasadil už několik stromů, hlavně ovocných. Teď jsem na to měl dost času, tak jsem doma pomáhal i s jinými pracemi, které je potřeba udělat kolem baráku,“ nechal se slyšet judista, který kvůli koronavirovým opatřením přišel o olympiádu i mistroství světa.

Vrcholem sezony tak pro sympatického sportovce bude listopadové mistroství Evropy. Kromě dcery Marianky vychovává Krpálek s manželkou Evou ještě syna Antonína (4).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám