Hlavní obsah
Článek

Herec, spisovatel, scenárista, producent, režisér a zpěvák William Shatner (89), jehož fanoušci znají především jako kapitána Kirka ze Star Treku, se potřetí rozvedl. Vztah s o 28 roků mladší trenérkou koní Elizabeth Anderson Martin skončil po osmnácti letech. „V tomhle věku už mě nic nesebere. Všechno je dobré a všem přeju, aby se měli fajn,“ řekl Mirroru.

Se svou čtvrtou manželkou byl Shatner od roku 2001. V únoru 2019 požádali o rozvod, který byl dokončen letos v lednu, píše Daily Mail. „Devětaosmdesátiletý lamač srdcí. Jaký to je pocit? No...zvyšuje mi to tlak!“ žertoval.

Herec, jemuž přátelé říkají Bille, se rozváděl potřetí. Jeho třetí žena zemřela tragicky.

Poprvé se ženil v roce 1956 s herečkou Glorií Rand. Mají spolu tři dcery, rozvedli se v roce 1969. Druhé manželství s Marcy Lafferty trvalo 23 let (1973-1996). Jeho třetí ženou byla Nerine Kidd Shatner, která se v roce 1999, dvě léta po svatbě, utopila doma v bazénu.

V rozhovoru s Larrym Kingem Shatner později řekl: „Má žena, kterou jsem hluboce miloval a která milovala mě, trpěla nemocí, o níž neradi mluvíme: alkoholismem. A kvůli tomu ji potkal tak tragický konec.“

Reklama

Další články

Načítám