Hlavní obsah
Článek

Během karantény o sobě herečka Ivana Jirešová (47) nedávala téměř vědět. "Jsem ve znamení Raka, rodinný typ, tak mi celkem vyhovovalo, že nikam nemusím. Užívala jsem si klid, spánek, čtení, bikram jógu, běhání, zahradničení, vaření a pečení a vztah s dcerou," řekla Super.cz.

Dceru Sofii má Ivana už rok ve výhradní péči, předtím byla ve střídavce, kdy pendlovala mezi maminkou a tátou Ondřejem Höppnerem. "Chodí tam, jednou za čtrnáct dní na víkend, nebo kdykoli se jí chce. Takže svoji pubertální holčičku mám do doby, než vylétne z hnízda a najde si kluka, doma," smála se herečka.

"Sofie se dostala na konzervatoř, talentovky ještě stihla, takže vlastně celou karanténu nemusela vůbec nic dělat. Ostatní děti musely absolvovat online výuku, což jsme řešily s mými kamarádkami, a já byla jediná úplně v klidu. Jak dopadne vysvědčení, u nás bylo jedno, protože už to měla se střední školou jisté," vysvětlovala Ivana.

Pokud jde o práci, Ivaně už částečně začala. "Dodělávali jsme muzikál Kat Mydlář, v sobotu hrajeme Čas růží v Opočnu, další víkend budeme mít dvě představení v Lednici. A už nám po pauze začíná i natáčení Ordinace v růžové zahradě, kde nebude ani letní pauza, protože máme velké resty," vypočítala Ivana, která je v Ordinaci už opravdu veteránkou. "Vím přesně, že je to patnáct let, protože Sofii je patnáct a půl a já tam nastoupila půl roku po porodu spolu s Petrem Rychlým a Láďou Ondřejem," zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám