Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překonala rekord zpěvačky Terezy Kerndlové (37), která uvízla přes celou karanténu ve Španělsku, kde strávila 110 dní. Téměř čtyři měsíce zůstala mimo Česko herečka Sara Sandeva (26). Jen byla o dost méně vidět, protože nepózovala v bikinách. To by se ani v Amsterdamu, kde zůstala se svým přítelem, fotbalistou Václavem Černým, moc nedalo.

"Ze dne na den se mi zrušila veškerá práce, tak nebylo kam spěchat, ani když vlastně jako první letecký spoj začala fungovat právě linka Praha - Amsterdam. Přiletěli jsme teprve před týdnem a samozřejmě podstoupili oba testy, takže jsme zdraví," svěřila nám Sara, která ve videu popsala, jak přesně období karantény, která měla v Holandsku benevolentnější pravidla, například se nemusely nosit roušky, probíhalo.

Nyní už Saru, kterou jsme potkali na představení šperků designérky Anny Marešové, práce čeká. "Začínám točit Hlavu medúzy s Filipem Renčem (58) a pořádné šílenství mi začíná od srpna, kdy začínáme zkoušet Kouř, kde hraju Kotě. Naskakuju i do své role v Benátkách pod sněhem, kde se alternuji s Veronikou Arichtevou (37)," vypočítala Sara, s níž v Česku do doby, než zase začne liga, zůstane i její partner.

Reklama

Další články

Načítám