Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50) byla kdysi známá jako absolutní královna večírků. Dokázala prohýřit celou noc a vypít větší množství tvrdého alkoholu než zběhlí pijani. Ne nadarmo jí svého času přezdívali Tank. Ty časy ale dávno minuly a supermodelka vede dnes celkem poklidný život.

„Nejpozději v jedenáct večer jsem v posteli a dívám se na Netflix, než usnu,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Elle. „Vstávám kolem osmé ranní a jsem trochu grogy, když nespím alespoň osm hodin,“ přiznala.

Svá rána začíná obvykle jógou, která jí pomáhá odbourat stres a lépe se soustředit. To je velká změna, když vezmeme v potaz, že v minulosti začínala svá rána proseccem a vodkou. Kate je nyní dva roky čistá, nedotkla se za tu dobu ani drog, ani alkoholu.

V jednom z nedávných rozhovorů to potvrdil i její dlouholetý kamarád DJ Fat Tony. „Užíváme si teď víc srandy, než jsme si kdy užili s alkoholem a drogami,“ připustil producent, který je sám čistý 13 let.

Kate také svěřila, že se snaží omezovat cigarety a kofein, před spaním pak pije hodně vody. Klidné večery v pohodlí domova nyní upřednostňuje před večery ve společnosti. „Při smyslech“, jak to nazvala, ji také udržují přátelé. „Znám je všechny 20 let, takže mě dobře znají a já znám dobře je.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám