Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zayn Malik (27) se brzy sám stane otcem. Zpěvák někdejší skupiny One Direction čeká prvního potomka s modelkou Gigi Hadid (29). A zatímco on se těší na dcerku, jeho mladší sestra Safaa (17) se stala maminkou už v lednu. Dceru Zaneyah přivítali s manželem Martinem (18), který má slovenské kořeny, čtyři měsíce po svatbě.

Jakožto velmi mladá matka a sestra slavného zpěváka se ale Safaa musela na sociálních sítích potýkat i s nechutnými haty. Vrcholem všeho byly výhružky smrtí od jednoho ze sledujících. Troll se nejprve vysmíval její dceři a když se jí přátelé zastali, dodal: „Až její dítě zemře, budete mě poslouchat. Doufám, že chcípne hnusnou smrtí.“

Safaa s dcerou Zaneyah a manželem Martinem

Safaa výhružky sdílela ve svých Instastories a přiznala, že ji na sociálních sítích hejtují velmi často, aniž by k tomu měl kdokoliv nějaký zvláštní důvod. Mladý pár kritizovali hojně i za to, že založili rodinu tak mladí. Safaa je nejmladší ze čtyř sourozenců a ještě studuje.

Kromě ní má Malik sestry Doniyu (28) a Waliyhu (21). Jeho rodina stále žije v Bradfordu a zpěvák finančně podporuje sestry i rodiče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám