Hlavní obsah
Článek

Tak do téhle dámy byste rozhodně neřekli, že brzy půjde do důchodu. Sheila Kiss z Birminghamu oslavila 62. narozeniny, ale klidně byste si ji spletli s mladšími modelkami. Štíhlá dáma se totiž po třicítce vrhla na zdravý životní styl a pravidelné cvičení, kterému doslova propadla.

Nejprve se vrhla na aerobik, po čtyřicítce pak začala vzpírat a před padesátkou propadla kouzlu bikram jógy.

„Aerobik byl v 80. letech opravdu populární a cvičila jsem ho pět dní týdnu, a to dokonce i jako trojnásobná maminka,“ řekla Daily Mailu vitální fitness dáma. Sheila se v mládí věnovala také modelingu. Nikdy ale nechtěla vypadat jako pohublá kostra potažená kůží. Toužila po vysportované, zdravě vypadající postavě. Fitko se pro ni stalo doslova závislostí. Sheila cvičí každý den a sport přirovnává k čistění zubů.

„Je to, jako když si čistíte zuby. Když si je jednou nevyčistíte, necítíte se dobře, a když necvičím, cítím se stejně,“ vysvětlila vitální šedesátnice.

A jak to má s dietami? Sheila prý žádné praštěné diety nedodržuje a řídí se svým vlastním instinktem.

„Nepočítám si kalorie a příjem sacharidů či tuků. Vím, jaké jídlo je dobré. Základem jsou čerstvé suroviny, žádné polotovary,“ míní. „Veškerou výživu získávám z jídla, nejím žádné doplňky stravy ani proteinové prášky,“ dodala.

Sheila momentálně žije s rodinou na Bali. A prý se jen směje tomu, když ji zvou na rande dvacetiletí kluci. „Muži na mě zírají, ale já je prostě ignoruji. Mohla bych být jejich matkou, ale oni si i tak pletou můj instagramový profil se seznamkou na Tinderu,“ směje se sympatická šedesátnice.

Reklama

Další články

Načítám