Hlavní obsah
Článek

Zasnoubená s bývalým hokejistou Ondřejem Pavelcem stále ještě není, ale svatební šaty měla na sobě letos už potřetí. "Dohromady bych to nespočítala. Za život jsem měla na sobě tolik krásných šatů, že bych si asi nevybrala. Ale každopádně by byly s výstřihem, oblečení ke krku nemám ráda," svěřila nám majitelka silikonových trojek Tereza Budková (33) na jedné z prvních přehlídek pokoronavirové doby.

A jak vůbec s partnerem trávili karanténu? Neobjevily se mráčky v ráji? "Byli jsme úplně v pohodě. Občas jsme zajeli k našim nebo k rodičům Ondry. Jinak jsme byli doma a opravdu jsme to dodržovali. Já si jen šla občas zaběhat nebo nakoupit. Koukali jsme na Netflix," smála se Tereza, která si v karanténě užila i přírůstek v rodině, když si její maminka pořídila štěně slovenského čuvače.

Tereza s Ondřejem zatím ale ani o psím "potomkovi" neuvažují. "Oba máme rádi psy, ale v tuto dobu to není na pořadu dne, protože oba hodně cestujeme a pořád bychom museli shánět hlídání," vysvětlovala modelka, kterou už koncem června a pak také v červenci čekají pracovní povinnosti v Německu, kde její agentura po rozvolnění začíná opět fungovat. "Na práci i kolegy, se kterými spolupracuju deset let, se už těším," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám