Hlavní obsah
Článek

Hvězda Melrose Place Lisa Rinna (56) na sociálních sítích popřála vše nejlepší své mamince, která oslavila už 92. narozeniny. Na Instagramu sdílela společné selfie s matkou Lois, z nějž je patrné, že mladistvý vzhled je mezi dámami u nich v rodině dědičný.

Maminku v popisku nazvala královnou všech královen, a má rozhodně pravdu. Je to téměř 60 let, co Lois málem znásilnil a zavraždil kolega, z nějž se později vyklubal jeden z nejnebezpečnějších sériových vrahů v USA.

Lois tehdy vyzvedl na zastávce a chtěl odvézt domů, když se však měli rozloučit, rozpoutalo se peklo. „Držel mě v autě, v jedné ruce kladivo, v druhé nůž,“ rozpovídala se Lois v jednom z dílů reality show Paničky z Beverly Hills, v níž se její dcera objevuje.

Chtěl ji znásilnit a následně zabít, ale naštěstí včas zasáhl náhodně projíždějící policista. Lois byla první obětí Davida Carpentera. Ten šel po útoku na sedm a půl roku do vězení. Po propuštění se stal obávaným sériovým vrahem, zabil minimálně deset lidí (britský Daily Mail uvádí, že může mít na kontě 16 až 18 obětí), než ho opět uvěznili, tentokrát na doživotí.

„Měla jsem velké štěstí. Ani jsem tu neměla být, ty jsi tu neměla vůbec být,“ řekla své dceři Lois. Vše navíc dlouhá léta držela v tajnosti. Kvůli ráně kladivem přišla o čich a museli jí dát do hlavy kovové destičky. Dceři však tvrdila, že to vše způsobila nehoda v dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám