Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy (48) dělá všechno proto, aby na sebe upozornila. Blonďatá milovnice plastických operací všeho druhu je na televizních pořadech pochybné kvality závislá.

Snaží se na sebe upozornit nejrůznějšími provokacemi a nahotou. Ne vždy se to povede, ale Frenchy, která to dokonce zkoušela i jako zpěvačka, nechybí sebevědomí. Nedávno se nechala polonahá zvěčnit s transparenty, kterými podporovala prezidenta Donalda Trumpa v cestě za znovuzvolením do Bílého domu.

Teď se pro změnu svezla s hnutím Black Lives Matter, které masivně protestuje proti policii kvůli tvrdému zásahu bělošského policisty, po němž zemřel černoch George Floyd.

Jen v růžových plavečkách vyšla do ulic Los Angeles a tělo si pomalovala nápisy na podporu protestujících. Z nadšené fanynky republikánského prezidenta se tak jako mávnutím kouzelného proutku stala aktivistka bojující za práva černochů. Škoda, že to známé televizní exhibicionistce nikdo nevěří...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám