Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přes veškeré problémy, které její život přináší, si stále dokáže udržet svou štíhlou postavu a bujné vnady. Herečka Lindsay Lohan se na svém instagramovém profilu pochlubila snímkem v bílém cvičebním outfitu, který odhaloval její štíhlé tělo. K fotce napsala jen krátké „Den začínám jógou.“

Lohan tráví izolaci ve svém domě v Dubaji, kam se odstěhovala v roce 2017. „Nacházím zde určitý klid. Nejsou zde žádní paparazzi, žádné kamery, a to je pro mě zásadní. Nikdy jsem neměla problém s tím, že mě někdo fotí, ale nechci, aby si lidé o mě vytvářeli mylnou představu už jen tím, že mě uvidí kýchat a budou říkat, že jsem plakala,“ svěřila se v roce 2018 časopisu W Magazine.

Během karantény nebyla v Dubaji sama, jelikož s ní byla její sestra Aliana (26). „Uvízla tu se mnou, měla být v Austrálii a pracovat na své hudbě, ale pak se stalo vše kolem korony a vlastně to bylo až požehnání, protože takhle je tu se mnou a ne v zemi, kde moc lidí nezná,“ uvedla nedávno Lindsay.

Reklama

Další články

Načítám