Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Kuklová (56) prochází léčbou rakoviny prsu. Podstupuje mimo jiné hormonální léčbu, což se prý projevuje na její psychice.

Půvabná herečka se na Instagramu svěřila s tím, jak ji pronásledují úzkosti. „Nenechte se zmást slzou v očích, je to jen alergie. Ba ne, kecám. Být silná za všech okolností stojí úsilí a pak přijde den, kdy mi taky dojde energie, potřebuju se vybrečet a mám pocit, že všechnu tu tíhu nemůžu unést. To, abyste neměli pocit, že nejsem ani člověk, když se na vás jen směju,“ nechala se slyšet pohádková princezna Jasněnka.

„Předevčírem a včera mi bylo hodně ouvej. Hormonální léčba mi dává zabrat a občas mívám úzkosti. A taky si připadám v tu chvíli na všechno sama, (nejsem), jenže nechci, aby mě tak někdo viděl. To je holt s ženskýma někdy élent. A teď už jako mávnutím proutku jsem zase v normálu a moc se těším na každý další den. Dnes na návštěvu a v pondělí už konečně do pracovního procesu,“ vyhlížela lepší zítřky herečka s tím, že už se moc těší, až změní prostředí.

„Myslím, že ten kolotoč v domácnosti bohatě stačil a nutně potřebuju jiné zážitky, než jen nákupy, vaření, úklid a práci na zahradě. Jo a úkoly do školy. Přemýšlela jsem, jestli se mi to občas stává jen kvůli lékům, nebo přispěla i divnodoba. Protože o splínech, úzkostech slýchám i od zdravých lidí,“ dodala Kuklová, která se nedávno vrátila i ke svému mladšímu příteli. Ten je pro ni velkou oporou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám